360 grader efterskoleliv

Det nysgerrige menneske

Går du med drømme om at blive noget ved kunsten, – måske noget inden for design, eller har du et kreativ hoved fyldt med gode ideer, som du endnu ikke har haft muligheden for at realisere, er interessefaget KUNST lige noget for dig!

Ridning Efterskole
Efterskole Cykling

Erfaring

Stribe

Med en erfaren underviser i kreative fag samt en udøvende kunstner som undervisere på linjen, kan du få al den erfaring, opbakning og motivation, du har brug for. Derfor kan du hurtigt komme i gang med dit kreative arbejde gennem analyse, eksperimenter og forståelse til færdiggørelse af dine kunstværker.

Vi tager udgangspunkt i lige præcis din måde at udtrykke dig på.

Med de mange værksteder og materialer vi har til rådighed, er mulighederne store, og vi bevæger os rundt i mange forskellige udtryksformer fra skraldekunst og design af brugsgenstande til arbejde med maleri og skulpturer.

Vi lærere er her for at hjælpe, guide og give dig mod på nye kreative udfordringer. Som kunstner må man turde komme ud af sin comfort zone – først da kan man finde sit personlige udtryk.

Forårsudstilling, studieture og meget mere!

Stribe

Vi skal i foråret vise nogle af holdets værker på slottet eller i slotsparken, alt efter hvor stort et værk du får stablet på benene. Måske har du også mod på at indsende et værk til en censureret udstilling.

Udlandet
En studietur til for eksempel Paris, hvor vi kigger på klassisk kunst, moderne kunst, design og arkitektur og får et lille indblik i, hvad det vil sige at bo i en af kunstens hovedstæder. Studieturen er en fantastisk kilde til inspiration og det videre arbejde hjemme på skolen.

Studieture i Danmark
Vi skal selvfølgelig ud at se på kunst og design. Turen går for eksempel til Aros i Aarhus, vi skal besøge kunstnere i deres studier og opsøge kunsten andre spændende steder!

Kunst på Rydhave Slot Efterskole
Ridning Efterskole
Efterskole Cykling

360 grader efterskoleliv

  • Udforsk dine evner

  • Tag alle udfordringerne op

  • Udfold dine kreative evner

  • Lær lidt -om meget

  • Tænk stort

Besøg 360 grader linjen

på Rydhave Slots Efterskole

Tag det første skridt ved at besøge os. Ring til efterskolen på 9744 15 22 eller send en mail på info@rydhave.dk.

Så laver vi en aftale om et tidspunkt, hvor I kan få en rundvisning og en snak om mulighederne på skolen.