Cykling på Rydhave Slots Efterskole

Fold dit talent ud på cykellinjen med fokus på sammenhold

-Vil du med på hjul?

Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på sportslinjen. Målet er, at du skal have mange indholdsrige og glade timer som det bærende element i dit skoleforløb. Der skal selvfølgelig være plads til, at du får masser af uforglemmelige oplevelser og knytter livslange venskaber.

På Rydhave Slots Efterskole går vi samtidig målrettet efter at give dig de bedste betingelser, du kan ønske dig som ung idrætsudøver igennem daglig varieret træning i et professionelt træningsmiljø.

Vi vil hjælpe dig til at komme først over stregen og udvikle dit talent optimalt som cykelrytter- og som menneske.

CYKELLINJENS TILBUD

Rydhave Slots Efterskoles cykellinje henvender sig til alle piger og drenge i 8., 9. og 10.-klasse, der ønskerat yde en indsats forat blive en bedre cykelrytter. Vi går ikke så højt op i,hvordan dit niveau er, når du starter, men vi har fokus på den udvikling, du skal gennemgå undervejs.

Vi tilbyder et enestående efterskoleophold i perfekte rammer i en del af danmarks smukkeste natur.

Cykellinjens samarbejdspartnere

og nye tiltag

Kim Laursen er daglig ansvarlig for cykelrytterne på Rydhave Slots Efterskoles cykellinje. Kim har via hans omfattende netværk skaffet samarbejde med kvalificerede fagfolk på de specifikke områder, du modtager undervisning i.

Som f.eks.:

  • Fællestræning med Holstebro Cykelklub ano 1960
  • Gæstetræning ved Pernille Mathiesen (TEAM SUNWEB) og Jesper Bundgård Vinkel (Team AURA Energi).
  • Fusionstræning v/verdensmester i boksning Dina Thorslund, fysioterapeut Rasmus Jørgensen og Lektor på VIA University Holstebro, Nickolaj Hove Nielsen
  • CrossFit hos CrossFit Holstebro v/Peter Melvej
  • Trainingpeaks og individuelt tilpasset træningsplaner v/Leif Lundstrøm (tribikeruncoach)
  • Skadesforbyggende træning, anotomi, fysiologi og massage v/VIA Holstebro
  • Værksteds know-how v/Cykel-Mads, Lemvig
  • iQniter spinning og e-cyckling.
  • Samarbejde med PUREPOWER.
Ridning Efterskole
Efterskole Cykling

Cykellinjens dagligdag

Når du ikke er travlt beskæftiget med at følge den obligatoriske undervisning på din årgang, sørger Rydhave Slots Efterskoles Cykellinje for, at du kommer hele vejen rundt om, hvad det vil sige at leve som cykelrytter på højt niveau. Vi begrænser antallet af elever på cykellinjen, så alle kan få en klar fornemmelse af, hvad det vil sige at arbejde sammen om og fungere som et stærkt team.

Træningen bliver tilpasset individuelt og den kommer bl.a. til at bestå af 4 ugentligt træningspas. Derudover er der mulighed for en træningslejr sydpå i bjergene.

BESØG CYKELLINJEN

PÅ RYDHAVE SLOTS EFTERSKOLE

Tag det første skridt ved at besøge os. Ring til os på tlf. 97441522 eller send en mail på info@rydhave.dk. Så laver vi en aftale om et tidspunkt, hvor I kan få en rundvisning og en snak om mulighederne på skolen.

Er man interesseret i mere info om cykellinjen og tilmelding, kan man kontakte skolen eller Kim Laursen på tlf. 28581518