Cykel linje på Rydhave Slot Efterskole

Cykling på Rydhave Slots Efterskole

Fold dit talent ud på landets bedste cykellinje

Det er ikke kun for sjov, når Rydhave Slots Efterskole tilbyder cykelsport som en af disciplinerne på sportslinjen. Naturligvis skal du have mange indholdsrige og glade timer som bærende element i dit skoleforløb. Og der skal selvfølgelig være plads til, at du får masser af uforglemmelige oplevelser og knytter livslange venskaber.

På Rydhave Slots Efterskole går vi samtidig målrettet efter at give dig de bedste betingelser, du kan ønske dig som ung idrætsudøver.

Vi vil hjælpe dig til at komme først over stregen og udvikle dit talent optimalt som cykelrytter- og som menneske. Det kan vi gøre ved at give dig førsteklasses rammer på et niveau, du ikke møder andre steder.

CYKELLINJENS TILBUD

Rydhave Slots Efterskoles cykellinje henvender sig til alle piger og drenge, der ønsker at yde en indsats for at blive en bedre cykelrytter. Vi går ikke så højt op i, hvordan dit niveau er, når du starter, men vi har fokus på den udvikling, vi ønsker, at du skal gennemgå undervejs.

Vi tilbyder et enestående efterskoleophold i perfekte rammer i en del af danmarks smukkeste natur.

Cykellinjens

Samarbejds-

partnere:

Ricky Enø Jørgensen tilknyttet det stærke danske kontinentalhold, Riwal-CeramicSpeed Cycling Team, der har Chris Anker Sørensen som kaptajn. Den inspiration og erfaring, det holds ryttere kan bibringe, kommer naturligvis til at have en stor effekt på træningsforløbet på Rydhave Slots Efterskole cykling.
Desuden vil vi via Ricky Enø Jørgensens omfattende netværk udelukkende samarbejde med de bedste fagfolk på de specifikke områder, du modtager undervisning i.
De fleste vil naturligvis medbringe egen cykel og andet grej, men igennem United Cycling vil det desuden være muligt at leje professionelt udstyr som eksempelvis topprofessionelle ARGON 18 cykler af Rydhave Slots Efterskole. Pris: 500 kr. pr. mdr. 

Ridning Efterskole
Efterskole Cykling

Cykellinjens dagligdag

Når du ikke er travlt beskæftiget med at følge den obligatoriske undervisning på din årgang, sørger Rydhave Slots Efterskole Cykling for, at du kommer hele vejen rundt om, hvad det vil sige at leve som professionel cykelrytter. Vi begrænser antallet af elever på cykellinjen, så alle får en klar fornemmelse af, hvad det vil sige at arbejde sammen og fungere som et stærkt team.

Træningen bliver tilpasset individuelt og den kommer til at bestå af fem til syv ugentlige pas.
Du
 vil opleve morgentræning et par gange om ugen, relevant styrketræning og via www.trainingpeaks.com vil du hele tiden kunne følge med i, hvor stærkt din udvikling går. Desuden kommer du igennem grundige forløb omkring fysiologi, kost og ernæring, teambuilding, mentaltræning, cykelteori og værkstedslære, hvor du lærer at vedligeholde og optimere dit udstyr.

BESØG CYKELLINJEN

PÅ RYDHAVE SLOTS EFTERSKOLE

Tag det første skridt ved at besøge os. Ring til os på 97441522 eller send en mail på info@rydhave.dk. Så laver vi en aftale om et tidspunkt, hvor I kan få en rundvisning og en snak om mulighederne på skolen.