eSport med ambitioner

- Lær af professionelle gamere

Er computerspil mere end en leg for dig? Så har Rydhave Slots Efterskole eSport ikke bare computere og udstyr til eSport og gaming på højt niveau. Vi har også en engageret CS:GO gamer som lærer på fuld tid og gæstelærere med erfaring fra verdenseliten.

Dine valg, dine drømme, dine interesser. Rydhave Slots Efterskole eSport er stedet, hvor du får oplevelser, udfordringer, og kamp til stregen.
Du møder en efterskole med globalt udsyn. Med godt fælleskab og fokus på social ansvarlighed, og med masser af muligheder for at dyrke dine interesser.

OPTAGELSE & PROFDRØMME PÅ

RYDHAVE SLOTS EFTERSKOLE

For at blive optaget på eSportslinjen på Rydhave Slots Efterskole vil du efter sendt indmeldelsesblanket, blive ringet op af
Adm. Direktør af ESport Service, Michael Rüzs. Udfra samtalen vurderes dit niveau i forhold til undervisningen og det begrænsede antal pladser.

Skolen vil efter skoleåret 2017/18 udtage de 5 bedste til et
talenthold, som skolen vil give kontrakt og sørge for i et helt år.

Læring du kan

bruge til meget

Et skoleår med eSport i fokus giver mere end vinderkompetencer ved skærmen. Du og dit hold bliver undervist i teori, strategi, teamwork og målsætninger; teknikker som du naturligvis kan bruge i sporten, men også i den daglige undervisning, i din ungdomsuddannelse og på din fremtidige arbejdsplads.

eSportslinjens

Samarbejdspartnere

Fra og med 2017 er ESport Service vores stærke samarbejdspartner. Den inspiration og erfaring, ESport Service kan bibringe, kommer naturligvis til at have en stor effekt på forløbet på Rydhave Slots Efterskole eSport. Desuden vil vi via ESport Services omfattende netværk udelukkende samarbejde med de bedste fagfolk på de specifikke områder, du modtager undervisning i. De fleste vil naturligvis medbringe pc og andet grej, men igennem efterskolen vil det desuden være muligt at låne professionelt udstyr som eksempelvis topprofessionelle kontorstole samt pc’er. 

BESØG ESPORTSLINJEN

PÅ RYDHAVE SLOTS EFTERSKOLE

Tag det første skridt ved at besøge os. Ring på 9744 1522 eller send en mail på info@rydhave.dk. Så laver vi en aftale om et tidspunkt, hvor I kan få en rundvisning og en snak om mulighederne på skolen.