Esport på Rydhave Slot Efterskole

eSport med ambitioner

- Undervisning i CS:GO og LoL af professionelle gamere

Er computerspil mere end en leg for dig? Så har Rydhave Slots Efterskole eSport ikke bare computere og udstyr til eSport og gaming på højt niveau. Vi har også  engagerede CS:GO og LoL-lærere på fuld tid og gæstelærere med erfaring fra verdenseliten.

Dine valg, dine drømme, dine interesser. Rydhave Slots Efterskole eSport er stedet, hvor du får oplevelser, udfordringer, og kamp til stregen.

På Rydhave Slots Efterskole kan du lære alt om eSport af professionelle gamere.
Du møder en efterskole med globalt udsyn. Med godt fælleskab og fokus på social ansvarlighed, og med masser af muligheder for at dyrke dine interesser.

ANSØGNING OG OPTAGELSE PÅ

RYDHAVE SLOTS EFTERSKOLE

For at blive optaget på eSportslinjen, enten på CS:GO eller LoL-linjen på Rydhave Slots Efterskole vil du efter sendt indmeldelsesblanket, modtage et spørgeskema på e-mail som indeholder optagelseskrav. Vi beder dig også om en motiveret ansøgning. Den sendes tilbage til info@rydhave.dk hvor vores undervisere derefter vurdere dit niveau og engagement. 

Læring du kan bruge til meget

Læring via gaming

Et skoleår med eSport i fokus giver mere end vinderkompetencer ved skærmen. Du og dit hold bliver undervist i teori, strategi, teamwork og målsætninger; teknikker som du naturligvis kan bruge i sporten, men også i den daglige undervisning, i din ungdomsuddannelse og på din fremtidige arbejdsplads.

LoL forløbet kommer til at tage udgangspunkt i en dialogisk undervisning, da vi tror på, at kommunikation mellem lærer > elev, elev > lærer og elev > elev er en ideel tilgang til læring, når vi taler strategier, holdninger og overvejelser. På denne skabes der samtidig et godt fundament for både det sociale på linjen og det Esports faglige.

Ridning Efterskole
Efterskole Cykling

eSportslinjens

Samarbejdspartnere

ESport Service én vores stærke samarbejdspartnere. Den inspiration og erfaring, ESport Service kan bibringe, kommer naturligvis til at have en stor effekt på forløbet på Rydhave Slots Efterskole eSport. Desuden vil vi via ESport Services omfattende netværk udelukkende samarbejde med de bedste fagfolk på de specifikke områder, du modtager undervisning i. De fleste vil naturligvis medbringe pc og andet grej, men igennem efterskolen vil det desuden være muligt at låne professionelt udstyr som eksempelvis topprofessionelle kontorstole samt pc’er. 

Derudover har Rydhave et tæt samarbejde med AGF Esport.

”Vi er meget glade for vores samarbejde med Rydhave Slots Efterskole. Rydhave Slot Efterskole’s Esport niveau, samt færdighederne på de 5 spillere vi har bragt ind er meget høje, og det håber vi også at kunne bygge på igennem vores talent samarbejde. Der vil også blive udtaget et akademi hold i løbet af året, og i forbindelse med udvælgelsen hertil vil vi igen kigge mod Rydhave.” Siger Michael Rüsz Petersen, Esportschef AGF Esport

“Læs om gaming og esport på Gaming.dk

BESØG ESPORTSLINJEN

PÅ RYDHAVE SLOTS EFTERSKOLE

Tag det første skridt ved at besøge os. Ring på 9744 1522 eller send en mail på info@rydhave.dk. Så laver vi en aftale om et tidspunkt, hvor I kan få en rundvisning og en snak om mulighederne på skolen.