Rydhave Slots Efterskole tilbyder fra skoleåret 2017/18 Innovation, Kunst og Design som interesseområde. Naturligvis skal du have mange dejligt afslappede og glade timer som bærende element i dit skoleforløb. Og der skal selvfølgelig være plads til, at du får masser af uforglemmelige oplevelser og knytter livslange venskaber.

På Innovation, Kunst og Designlinjen går vi samtidig målrettet efter at give dig de bedste betingelser, du kan ønske dig som ung designer og iværksætter.

På Innovation, Kunst og Design vil vi hjælpe dig ud af din comfort zone og udvikle dit talent optimalt som kunster, designer, iværksætter – og som menneske. Det kan vi kun gøre ved at give dig førsteklasses rammer på et niveau, du ikke finder andre steder.

Kunst på linjen

CHRISTINA KJELSMARK

Christina Kjelsmark er uddannet cand. mag. og er Lektor i billedkunst. Hun er udøvende kunstner og ejer af Kunstskolen Sønderbygaard, som ligger ved Vinderup.  Hun er ligeledes fotograf, illustrator og forfatter til en række lærebøger om akrylmaleri. Christina debuterede på en censureret udstilling i 1995 og har siden haft en lang række separat- og gruppeudstillinger i Danmark, USA og på Færøerne. Hun er repræsenteret på museer, i gallerier og i kunstforeninger Hun har flere udsmykningsopgaver bag sig og har solgt til en række offentlige og private institutioner. I dag er Christina tilknyttet Midtjyllands Kunstcenter som fast kunstner. Hendes tilgang til billederne er ekspressiv, afventende og eksplosiv. 

ER DU KUNSTNER, DESIGNER

ELLER IVÆRKSÆTTER?

Går du med designerdrømme? Du har nu mulighed for at prøve, om det skal være din levevej. Her lærer du alt fra idé og udarbejdelse til markedsføring og salg. Vi vil nå hele vejen rundt og give dig en masse nyttig viden med i bagagen. Du vil lære at idéudvikle, at samarbejde og være selvstændig. Du vil komme til at arbejde fysisk med dine ideer og projekter. Du vil lære at brande og markedsføre dit produkt. Du lærer både at tage hensyn til produktions-, distributions- og serviceforhold, men også til miljø, funktion, brugsværdi og æstetik. Du får samtidig praktisk erfaring med metoder til design af produkter.

Interiør og

Indretning

Noget af det første på Innovation, Kunst og Design er fokus på interiør og indretning. Det er et fagområde, der er blevet meget populært og en måde, hvor vi som menneske kan udtrykke os selv.
Vi skal snakke stilarter, og om hvordan man gennemfører en stil og stemning. Men vi bliver ikke ved snakken; hver elev får lov til at have indflydelse på sit eget værelse.
Der skal designes møbler, lamper, brugskunst, og hvad man ellers kan finde på, og derefter skal du virkeliggøre dine ideer i værkstederne.  

Dagligdagen på

Innovation, Kunst og

Designlinjen

Når du ikke er travlt beskæftiget med at følge den obligatoriske undervisning på din årgang, sørger Rydhave Slots Efterskoles Innovation, Kunst og Design linje for, at du kommer hele vejen rundt om, hvad det vil sige at være designer og iværksætter. Vi begrænser antallet af elever på linjen, for at vi på den måde kan være mere fokuseret på de enkelte elever og deres ideer og visioner.
Undervisningen bliver tilpasset individuelt, og den kommer til at bestå af flere forskellige fagområder, f.eks. grafisk design, tekstildesign, indretning, møbeldesign, events og mange flere. Du vil blive introduceret til alle områder, hvorefter der er gode muligheder for at arbejde med fagene. Det hele bliver en god blanding af teori, ideudvikling og en masse fysisk arbejde.

BESØG INNOVATION, KUNST OG DESIGN

PÅ RYDHAVE SLOTS EFTERSKOLE

Tag det første skridt ved at besøge os. Ring til efterskolen på 9744 15 22 eller send en mail på info@rydhave.dk.

Så laver vi en aftale om et tidspunkt, hvor I kan få en rundvisning og en snak om mulighederne på skolen.