Julemarked på Rydhave Slot

Igen i år åbner vi dørene til årets julemarked på det 700-år gamle slot. Vi pynter op i Slotsgården, Riddersalen, Kavalergangen og i Foredragssalen, hvor bodholdere og udstillere vil være i centrum. Her kan I finde masser af lækre råvarer til julen, og der er også mulighed for at købe spændende julegaver og kunsthåndværk. I Underhuset kan I nyde lækker julemad, imens I lytter til julens toner. Der vil være masser af gode tilbud og ikke mindst en skøn julestemning blandt de mange forskellige boder. Der vil også være aktiviteter og underholdning for store og små.
Efter julemarkedet vil der være søskende weekend for nuværende elever.

Praktiske oplysninger:
Tidspunkt: lørdag d. 1. december kl. 10-17
Entre: 20kr pr. person - kontant eller MobilePay

Parkering:
Parkering til kørestolsbrugere og gangbesværede tæt på indgangen mod syd, ellers er der parkering på parkeringspladserne ved både den nordlige og sydlige indkørsel til skolen.

Er du interesseret i at være med som udstiller?:
Julemarkedet på Rydhave Slot har i år fokus på kunsthåndværk, wellness, antikviteter, fødevarer og kunstudstillinger. Hvis du ønsker at deltage med en stand eller udstilling på julemarkedet, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har stadig flere pladser både i Riddersalen, i Foredragssalen og Slotsgården.

Du kan sende forespørgsel og information om din bod eller udstilling til Ricky Enø, på re@rydhave.dk eller på 27623702
Julemarkedet er åbent fra 10:00 til 17:00.
Sammen skaber vi en festlig dag.

Overnatningsmuligheder på Slottet:
Hvis I har lyst til at overnatte til julemarkedet har I mulighed for at leje de flotte slotsværelser. Priser & bookning foregår på www.rydhaveslot.dk.

#julemarked #rydhave #rydhaveslot #vinderup #jul