Kommende Elevers Dag d. 26. maj 2018

For Jer der er optaget på Rydhave Slots Efterskole 2018/2019.
Vi glæder os meget til at tilbringe et år sammen med dig på Rydhave Slots Efterskole.

Du træder ind i historiske rammer på en efterskole, som blev startet i 1956. Vores hverdag er stadig baseret på historien, men skolen profileres på nye områder, hvor du bliver en del af en nyere begyndelse for Rydhave Slots Efterskole.

Vi er en efterskole, der bygger på et positivt kristent menneskesyn og næste skoleår har vi fokus på talent, drømme og nysgerrighed gennem linjefagene kunst, cykling, eSport, motocross og ridning. Du kommer til at sætte nye spor – både for dig selv og for skolen.

Vi oplever en meget stor interesse fra elever, som gerne vil være en del af årgangen 2018-2019. Vi vil kun være omkring 95 elever – så der bliver ikke plads til alle. Du kommer til at gå med andre unge fra hele Danmark - fra Sjælland, Fyn og hele Jylland. Alle med forskellige interesser. Du kan se vores interesseområder på vores hjemmeside. 
Men det er ikke alene elever, som står på spring for at blive en del af den nye profil. Vi har mange lærere, som gerne vil være med til at give dig en oplevelse.

Din rejse sammen med os starter den 12. august 2018 – men inden da vil vi gerne samle alle til ”Nye elevers dag” lørdag den 26. maj 2018. Reserver denne dag allerede nu, du vil få nærmere information i april måned.

Vi håber, at du vil glæde dig lige så meget som os til at få et fantastisk skoleår på Rydhave Slots Efterskole.
Vi ses i maj eller til august.

Med venlig hilsen

Kåre Heide-Ottosen
Forstander
97441522
info@rydhave.dk