Motocross på Rydhave Slot Efterskole

Motocross på Rydhave Slots Efterskole

- Danmarks mest ambitiøse motocross-efterskolelinje

Har du en ambitiøs og seriøs tilgang til motocross? Har du licens og allerede deltager i motocrossløb eller gerne vil? Så er Rydhave noget for dig! Her har du mulighed for at dyrke din interesse i faget motocross, og give den gas på vores egen crossbane. Derudover har Rydhave også en samarbejdsaftale med Holstebro Moto Cross Club og Ungdomsringen, som gør at vi kan træne på DMU og DMCU baner i området. Fx Troldkjærbanen hos Holstebro Moto Cross Club, Uhre-banen og MX Indoor Herning

Du skal tage din egen motocross maskine med og have den stående på skolen. Du kan passe og pleje din motocross og arbejde med den i vores veludstyrede værksted – og så tage den med ud på banen og tjekke, om den virker, som den skal.

Faget motocross

Rød stribe

FAGET MOTOCROSS ER FOR MOTORNØRDEN, DER

VIL NOGET MERE MED SIN MOTOCROSS

For dig der ikke er bange for at få snavsede hænder, og som kan bruge dem til at skabe noget, der virker. Du bliver dygtigere gennem teori og praksis, og får bedre forståelse for dine muligheder.

Her er bundne opgaver, men også mulighed for selv at vælge projekter. Vi arbejder med forskellige motortyper, så du får kendskab til reparation og vedligeholdelse. Faget motocross kan forberede dig en videregående teknisk uddannelse.

Ridning Efterskole
Efterskole Cykling

Motocrosslinjens

dagligdag

Med crossbanen i baghaven og veludstyrede værksteder, får eleverne på motocrosslinjen en god start på dagen. Der er nemlig plads til morgentræning to gange om ugen. Her er det muligt at køre på banen, renovere banen eller vedligeholde sin motocross maskine. Alle motocrossmaskiner opstaldes i tørre rum, og vi har store veludstyrede værksteder til vedligeholdelse af maskinerne. Der er også gode muligheder for vask af køretøjer efter kørsel.

BESØG MOTOCROSSLINJEN

PÅ RYDHAVE SLOTS EFTERSKOLE

Tag det første skridt ved at besøge os. Ring på 9744 1522  eller send en mail på info@rydhave.dk. Så laver vi en aftale om et tidspunkt, hvor I kan få en rundvisning og en snak om mulighederne på skolen.