sociale medier - Rydhave Slot efterskole

Sociale Medier

- Lær hvordan du bliver blandt de allerbedste

Bruger du timevis af tid på Instagram, Facebook, Youtube mv. og drømmer du om at blogge eller gå karrierevejen inden for de sociale medier?

Så er Rydhave Slot Efterskoles nye Social Media-linje lige noget for dig. Det er Danmarks første af sin slags, og du oplever både det fantastiske efterskoleliv og bliver ekspert på de sociale medier!

Det at blogge og drive sociale medier for en virksomhed er blevet en karrierevej for mange, er denne linje er det perfekte springbræt for dig, der ønsker at gøre karriere i denne verden.

På linjen finder du formlen til at skabe kreativt content, der fanger læsernes øjne. Du lærer at skabe et brand og opbygge en fanskare, hvadenten det er for dig selv eller en virksomhed. Med fokus på emner som bl.a. personlig branding, storytelling, fotoredigering, kreativt content og effektmåling, kommer du rundt om alt, hvad der er værd at kende til – og du får et indblik I, hvad der skal til for at skabe success online.

Konxion

Dine undervisere

Kendt social media bureau

Du vil blive undervist af Danmarks førende eksperter indenfor sociale medier. KONXION er et reklamebureau med afdelinger i Aalborg og Aarhus. De har specialiseret sig i sociale medier, og var blandt de første i Danmark til at bruge Facebook kommercielt, og håndtere virksomheders og kendissers sociale medier. Mange af de brands du kender, står KONXION for at drifte på de sociale medier, og de sender deres eksperter til Rydhave for at lære dig, hvordan man bliver blandt de allerbedste inden for sociale medier, blogging, influencer, webhandel og andet online marketing.

Det lærer du

Under forløbet kommer vi til at arbejde med en masse spændende cases fra den virkelige verden. Her kan blandt andet nævnes, at du som elev får ansvaret for Rydhave Slots sociale medier, samt planlægning og PR-dækning af vores store årlige prisuddelingsshow.

sociale_medier_rydhave-300x500

Noget for dig?

Tag det første skridt ved at besøge os. Ring på 9744 1522 eller send en mail på info@rydhave.dk. Så laver vi en aftale om et tidspunkt, hvor I kan få en rundvisning og en snak om mulighederne på skolen.

Ridning Efterskole
Efterskole Cykling