Sociale Medier

- Lær hvordan du bliver blandt de allerbedste

Bruger du timevis af tid på Instagram, Facebook, Youtube mv. og drømmer du om at blogge eller gå karrierevejen inden for de sociale medier?

Så er Rydhave Slots Efterskole’s nye Social Media-linje lige noget for dig. Her bliver du en stjerne på de sociale medier!
På linjen med Sociale Medier skal du naturligvis have mange gode og glade timer som bærende element i dit skoleforløb. Og der skal selvfølgelig være plads til, at du får masser af uforglemmelige oplevelser og knytter livslange venskaber.

Fra skoleåret 2018/19 tilbyder Rydhave Slots Efterskole Sociale Medier som ny linje.

Dine undervisere:

Landskendt social media bureau

KONXION

Du vil blive undervist af Danmarks førende eksperter indenfor sociale medier. KONXION er et reklamebureau med afdelinger i Aalborg og Aarhus. De har specialiseret sig i sociale medier, og var blandt de første i Danmark til at bruge Facebook kommercielt, og håndtere virksomheders og kendissers sociale medier.. Mange af de brands du kender, står KONXION for at drifte på de sociale medier, og de sender deres eksperter til Rydhave for at lære dig, hvordan man bliver blandt de allerbedste inden for sociale medier, blogging, influencer, webhandel og andet online marketing.

Vær med i stævner

og kampe

I løbet af året spiller vi  både træningskampe, holdkampe og deltager i stævner. Sammen med resten af eleverne vil der blandt andet være mulighed for at spille pointgivende stævner. Det er spændende at opleve stemningen, konkurrencen og det fælleskab, der opstår, når vi er ude til stævner og holdturneringer med andre efterskoler og klubber. 

Badminton for alle,

der vil være bedre

Rydhave Slots Efterskoles badminton er for alle drenge og piger, der ønsker at yde en indsats for at blive en bedre badmintonspiller. Det er ikke afgørende, hvilket niveau du starter på.

Badminton i

skoledagen og

i fritiden

Du har mulighed for at få 4 timer om ugen med træning og undervisning. Desuden kan du vælge Badminton Elite, hvor der er morgentræning en gang om ugen og mulighed for at deltage klubtræningen i Langhøj KFUM’s IF. Ellers er vores sportshal er lige ved bagdøren, så du altid kan gå over og træne med dine kammerater.

BESØG BADMINTONLINJEN

PÅ RYDHAVE SLOTS EFTERSKOLE

Tag det første skridt ved at besøge os. Ring på 9744 1522 eller send en mail på info@rydhave.dk. Så laver vi en aftale om et tidspunkt, hvor I kan få en rundvisning og en snak om mulighederne på skolen.