Esport på Rydhave Slot Efterskole

UDVIDELSE AF ESPORTSLINJEN PÅ RYDHAVE SLOTS EFTERSKOLE

Har du ambitioner om at udvikle dig som spiller i CS:GO eller LoL?
Drømmer du om at blive professionel?
På Rydhaves eSportslinje har vi nu, med stor succes, været i gang i et halvt år. I denne periode har vi resultatmæssigt, slået os fast blandt toppen af danske efterskoler med esport, og dette har affødt en stigende efterspørgsel på pladser på efterskolen.

Derfor har bestyrelsen og ledelsen drøftet en løsning på dette, og de er nået frem til, at vi fra næste år udvider linjen med 25 pladser i CS:GO og 10 pladser i League of Legends (mere info om LoL er på trapperne). Computere bliver købt hjem, så vi har til alle elever.

Desuden har vi ansat to nye medarbejdere, én til CS:GO og én til LoL. Vi holder fast i, at vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af vores undervisere, da vi har ambitioner om at forblive den bedste eSportsefterskole i Danmark.
”Vores nye underviser i CS bliver ansat på fuld tid og har tidligere spillet professionelt i CS:GO og CSS. Vores nye LoL underviser vil, udover LoL, også have fokus på generel motion og træning på efterskolen”, siger forstander Kåre Heide-Ottosen.

Derfor er der igen åben for tilmelding til skoleåret 2018/2019 for 25 nye CS:GO elever og 10 LoL elever.
BLIV ELEV

BOOK EN RUNDVSINING

Vi har stadig et optagelseskrav der hedder minimum LEM eller faceit level 3 i CS:GO.

Hvis i lever op til vores krav, er i velkomne til at skrive til kontoret, og de vil besvare eventuelle spørgsmål der skulle være.

Kontaktinfo:
E-mail: info@rydhave.dk
Tlf.: 97441522