Anne Katrine

Mit navn er Anne Katrine, jeg er 17 år og gik på Rydhave i skoleåret 22/23. Jeg valgte Rydhave både på grund af beliggenheden, linjefagene (Global samt Kunst & Krea) og fordi det var den absolut smukkeste skole, jeg nogensinde har set. 🥰

Jeg valgte Kunst og Krea, fordi jeg synes, der var rigtig god mulighed for at udforske og udvide min kreativitet. På Kunst og Krea var der plads til alle, og der var altid god stemning.

Jeg vil sige, at jeg har fået en masse gode ideer og nye måder at tænke på med mig derfra.

Mit år på Rydhave lærte mig en masse om mig selv, og jeg fik en masse selvtillid. Jeg fik selvfølgelig også en masse fantastiske nye venner, som jeg stadig er i kontakt med den dag i dag.

Jeg lærte at være sammen med mennesker på en helt ny måde, og i dag er jeg totalt afhængig af mine venner og det at være en del af et fællesskab.

Et af mine bedste minder fra efterskolen er helt sikkert skituren eller alle vores hyggelige cykelture efter skole til Handbjerg om sommeren.

Jeg går på HHX i Holstebro. Jeg var på et tidspunkt meget i tvivl om, hvad jeg ville efter efterskolen, men her synes jeg, at lærerne var rigtig gode til at hjælpe mig med at undersøge mine muligheder. (Lærerne har generelt altid været gode til at vise omsorg og give ekstra hjælp fagligt, hvis det var noget, man havde brug for). ❤️"