Leder du efter den helt rigtige efterskole?

Kom til Efterskolernes Aften 2023

Besøg efterskolen

Leder du efter den helt rigtige efterskole? Besøg os på Efterskolernes Aften onsdag den 11. januar kl. 18-21 og oplev Danmarks smukkeste efterskole helt tæt på – vi glæder os til at se dig og vise alt det, vi har at byde på! .

Den 11. januar inviterer vi dig og din familie ind på vores skole. Kom og få en snak med linjefagslærere, faglærere, administration, ledelse mm. Vores elever er guider på rundturen i de dejlige omgivelser, smag en kop kaffe og kage fra vores køkken – og få svar på alle dine spørgsmål om vores 5 spændende linjefag: Håndværk & Design, Esport, Motocross, Ridning og Ung i en global verden. Vores linjefag sikrer dig tid til fordybelse og nørderi i netop det fag, du brænder for!

Har du ikke mulighed for at besøge os på Efterskolernes Aften, har vi også en række mindre besøgsdage, hvor du kan kigge forbi. 

 

Programmet for aftenen ser således ud:

Kl. 17.45 – her vil vores søde elever stå klar og hjælpe jer med at finde en parkeringsplads og guide jer det rigtige sted hen.

Kl. 18.00 – kort oplæg om skolen

Kl. 19.00 – kort oplæg om skolen

Derudover vil der stå elever klar til at guide jer rundt på skolen ligesom der vil være mulighed for at tale med linjefagslærerne og andre af skolen lærere. I løbet af aftenen er der mulighed for at nyde en kop kaffe, kop the, et glas saftevand og kage i spisesalen.

Ønsker I at hilse på hestene i stalden. Kan dette gøres fra kl. 17:00 og til kl. 19.00. 

Adressen er flg.:

Stald Sønderbygaard
Østergaardvej 7
7830 Vinderup

 

Vi glæder os til at se dig og din familie på vores smukke skole!

Tilmelding til Efterskolernes Aften er ikke nødvendig.