Efterskolernes Dag på Rydhave

Oplev Rydhave Slots Efterskole til Efterskolernes Dag

Besøg os søndag den 24. september 2023 fra klokken 12-17.
Tilmelding er ikke nødvendig.

Mærk stemningen til Efterskolernes Dag på Rydhave

Er du til fællesskab, fede linjefag og masser af oplevelser, så er Rydhave Slots Efterskole helt klart en mulighed for dig. Det bedste af det hele? Du kan opleve skolens mange faciliteter og mærke stemningen til Efterskolernes Dag søndag den 24. september 2023 på Rydhave, når dørene til Danmarks måske smukkeste efterskole åbnes.

Til Efterskolernes Dag på Rydhave Slots Efterskole fortæller vi meget mere om livet på efterskolen. Du mærker, hvordan hverdagen er, du taler med vores skønne elever, og så har du mulighed for at tage en snak med vores fantastiske lærere – og så kan vi løfte sløret for vores ture og arrangementer, som helt sikkert med den rette indstilling bliver en oplevelse for livet.

Efterskolernes Dag på Rydhave giver dig et unikt indblik i livet på efterskolen, så du er klar til at tage den store beslutning om dit efterskolevalg. Vi glæder os til at se dig og din familie til en dag fyldt med efterskolestemning, hyggelige rundvisninger og masser af snakke om din fremtid.

Program for Efterskolernes Dag på Rydhave

Rundvisninger starter fra skolens spisesal (følg skiltene).

Vores nuværende elever vil tage jer med på en rundtur, her vil I se skolens faciliteter samt møde undervisere og elever ved skolens linjefag og de obligatoriske fag.

Rundvisningen slutter i skolens spisesal, hvor der er kaffe og kage. Her vil I også møde medarbejdere til en snak samt afklarende spørgsmål.

Hver time fra kl. 12.30-16.30 (kl. 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, og 16.30) er der oplæg i foredragssalen.

 

Hør om vores seks linjer til Efterskolernes Dag

På Rydhave Slots Efterskole er der noget for enhver smag. Vi tilbyder seks forskellige linjer, der på hver sin måde udvikler dig personligt, fagligt og socialt, hvis du møder op med den rette indstilling. De fem spændende, sjove og udfordrende linjefag giver dig en unik mulighed for at fordybe dig i din yndlingsinteresse.

Vores seks linjefag er:

Der er altså rig mulighed for at finde et linjefag, som du interesserer dig for. Om det er som skarpretter bag skærmen, på hesteryg i naturen, eller som kunst-, kultur- og klimainteresseret, så er der et linjefag for dig.

Til Efterskolernes Dag på Rydhave Slots Efterskole kan du høre meget mere til de seks linjer, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål til nogle af de elever, som selv går på linjerne. Det er en god mulighed for at mærke, hvilken af linjerne som passer til dig.

Hvad er Efterskolernes Dag?

Efterskolernes Dag er en unik mulighed for alle landets ældste folkeskoleelever at opleve efterskolestemningen på tæt hold. Landets efterskoler og Rydhave Slots Efterskole åbner hvert år dørene til Efterskolernes Dag for at gøre potentielle nye elever klogere på efterskolelivet.

Efterskolernes Dag på Rydhave Slots Efterskole – og landets andre efterskoler – ligger årligt altid på den sidste søndag i september. På Rydhave er vi glade for traditionen, for vi ved, at det er en stor beslutning, når man som ung skal vælge efterskole.

Har du ikke mulighed for at deltage til Efterskolernes Dag?

Hvis du og din familie ikke har mulighed for at besøge Rydhave Slots Efterskole til Efterskolernes Dag, skal du ikke være bekymret. Du har nemlig rig mulighed for at besøge os på andre tidspunkter af året.

Du er mere end velkommen til sammen med din familie at besøge os til vores Besøgsaftener, som er Åbent Hus-arrangementer på Rydhave, hvor du ligesom til Efterskolernes Dag har mulighed for at mærke efterskolestemningen. Du kan også altid booke et besøg og en personlig rundvisning.

Den anden onsdag i januar hvert år er der ligeledes Efterskolernes Aften på Rydhave Slots Efterskole, som fungerer ligesom Efterskolernes Dag. Aftenen giver samme unikke indblik i efterskolelivet på Rydhave Slots Efterskole.