Fem forskellige linjefag at vælge imellem

Hvad brænder du for?

5Vi udbyder 5 spændende, udfordrende og sjove linjefag.

Vi har undervisning på linjefagene i 8-10 lektioner om ugen. Derudover er der altid mulighed for at træne, hygge og øve i fritiden. Vi har kvalificerede, dygtige og meget engagerede undervisere på alle linjefag, som brænder for at formidle deres fag og interesse.

Vælg mellem: Esport, Ridning, Motocross, Kunst & Krea samt vores nye sportslinje MOVE!

Ridning

På Rydhave Slots Efterskole har du både mulighed for at medbringe din egen hest eller låne en hest i samarbejde med Stald Sønderbygaard. Uanset hvad du vælger, kan du se frem til uforglemmelige oplevelser på hesteryg, hvor du bliver en del af et tæt fællesskab.

Læs mere om linjefaget her
Ridning på en efterskole | Rydhave Slots Efterskole
Skole med motorcross som linjefag

Motocross

Vi har vores helt egen motocrossbane – nu mangler vi bare dig til at indtage den! Glæd dig til et linjefag med fart over feltet, heftigt ræs og en masse hyggelige timer i værkstedet, hvor vi nørder og skruer på vores maskiner. Linjen er åben for alle, du skal blot have din egen motocrossmaskine med.

Læs mere om linjefaget her

Esport

Vi tager esport seriøst – gør du også det? Så har vi et af landets bedste esportstilbud, hvor du får målrettet undervisning i CS:GO af nogle af landets bedste esportsundervisere. Vores esportslinje har allerede mange sejre og pokaler bag sig – vil du være med til at hive den næste med hjem?

Læs mere om linjefaget her
Esport efterskole på højt plan

Kunst & Krea

På Kunst & Krea kan du fordybe dig i mange forskellige slags kunsthåndværk. Kast dig fx ud i upcycling, glas- og trækunst, macramé og flitning, stencilart og stoftryk, syning, strikning eller hækling. Vi giver plads og rum til at udfolde dine kreative idéer og fantasier gennem et kreativt miljø fuld af liv, former og farver.

Læs mere om linjefaget her
Krea-fag på en efterskole
Rear view of girl surfer paddling on surfboard on the lake at sunrise, lowsection.

MOVE!

MOVE er linjefaget for dig, der gerne vil prøve kræfter med mange forskellige sportsgrene og fysiske aktiviteter, og er frisk på at flytte grænser undervejs. MOVE er både for drenge og piger, det eneste krav er, at du har ja-hatten på og elsker at være aktiv.  

Læs mere om linjefaget her