Fem forskellige linjefag at vælge imellem

Hvad brænder du for?

- Vi udbyder 5 spændende, udfordrende og sjove linjefag, som giver dig chancen for at fordybe dig i din yndlingsinteresse.

Uanset om du brænder for at kaste dig ud i mudderfyldt motocross-ræs, bruge flere timer i naturen – eller blive klogere på verden omkring dig gennem gymnasieforberedende projektforløb, er der et linjefag for dig på Rydhave Slots Efterskole.

Vælg mellem: Esport, Ridning, Motocross, Ung i en Global Verden og Håndværk & Design.

Ridning

På Rydhave Slots Efterskole har du både mulighed for at medbringe din egen hest eller låne en hest i samarbejde med Stald Sønderbygaard. Uanset hvad du vælger, kan du se frem til uforglemmelige oplevelser på hesteryg, hvor du bliver en del af et tæt fællesskab.

Læs mere om linjefaget her
Ridning på en efterskole | Rydhave Slots Efterskole
Skole med motorcross som linjefag

Motocross

Vi har vores helt egen motocrossbane – nu mangler vi bare dig til at indtage den! Glæd dig til et linjefag med fart over feltet, heftigt ræs og en masse hyggelige timer i værkstedet, hvor vi nørder og skruer på vores maskiner. Linjen er åben for alle, du skal blot have din egen motocrossmaskine med.

Læs mere om linjefaget her

Esport

Vi tager esport seriøst – gør du også det? Så har vi et af landets bedste esportstilbud, hvor du får målrettet undervisning i CS:GO af nogle af landets bedste esportsundervisere. Vores esportslinje har allerede mange sejre og pokaler bag sig – vil du være med til at hive den næste med hjem?

Læs mere om linjefaget her
Esport efterskole på højt plan
Linjefag

Ung i en global verden

Er du interesseret i klima og kunst? Vil du gerne kaste dig ud i livlige diskussioner om store emner – som politik eller filosofi? Vil du styre dine egne projekter og føre dem hele vejen i mål? Så skal du vælge linjefaget Ung i en global verden. Her får du spændende undervisning på både dansk og engelsk.

Læs mere om linjefaget her

Håndværk & Design

På Håndværk & Design kan du fordybe dig i mange forskellige slags kunsthåndværk. Kast dig fx ud i upcycling, glas- og trækunst, macramé og flitning, stencilart og stoftryk, syning, strikning eller hækling. Vi giver plads og rum til at udfolde dine kreative idéer og fantasier gennem et kreativt miljø fuld af liv, former og farver.

Læs mere om linjefaget her
Krea-fag på en efterskole