Bliv trænet af nogle af
landets dygtigste esportsundervisere

Vi tager eSport seriøst!

Skolens skabe er fyldt med skinnende eSportspokaler – skal dit navn stå på en af dem?

På Rydhave Slot får du muligheden for at gå på en rigtig gamingefterskole, så du kan dyrke og udvikle dit talent inden for CS:GO. Du bliver undervist af topprofessionelle lærere fra eSportbranchen, ligesom der også vil være foredrag, workshops og gæsteundervisere.

Der er plads til alle på linjefaget – uanset om du er højt på ranglisten eller er nybegynder, blot du brænder for esport. Skolen stiller computere til rådighed, men du er også velkommen til at medbringe din egen. Vi forventer desuden, at du medbringer egen mus, musemåtte, tastatur og headset, så du har udstyr, der passer til dine præferencer.

Indfri dine ambitioner på eSport efterskole

Er du motiveret for at blive bedre til eSport?

Undervisningen på eSportlinjen er niveaudelt med vores to spor - bredde og elite. På den måde bliver du sikret undervisning, der passer til lige præcis dig. Du bliver en del af et tæt hold og lærer i takt med dine holdkammerater om taktik, teknik og samarbejde. I løbet af efterskoleåret lærer I hinandens styrker og svagheder så godt at kende, at I let kan aflæse hinandens spil og samarbejde – selv når situationen er presset.

Samarbejde, strategi og holdånd

Rydhave Slots Efterskole, er en af landets bedste esports efterskoler, og med udgangspunkt i dit niveau arbejder vi med teknik og taktik. Undervisningen veksler mellem teori, debat og en masse tid foran skærmen. Du får albuerum til at sætte dit personlige præg på spillet og undervisningen, så du kan finde frem til, hvad den bedste strategi for netop dit hold er.

I løbet af undervisningen dækker vi alt fra bevægelser in-game til taktisk træning og teamplay. Du kommer til at lære alt, der er at vide om forskellige maps og champions, så du kan bruge den viden i dit spil. Du vil hele tiden udvikle dig – både i dit eget spil, men også i samspillet med andre.

Fysisk træning giver dig et virtuelt forspring

Professionelle esportsatleter træner ikke kun foran skærmen, de træner også væk fra den. At være esportsatlet stiller nemlig store krav til dig, din fysik og dit overblik – ligesom enhver anden sport.

Derfor får du målrettet vejledning til optimal kost og motion. Du og dine holdkammerater får sved på panden sammen og kommer endnu tættere på hinanden, når vi arbejder med teambuilding, crossfit og styrketræning. Vi har desuden også planlagt svømmetimer, der fungerer som konkurrencetræning for hold - hvor det gælder om at kommunikere og præstere. 

Undervisningen sikrer, at du bliver klædt på til at tage esport til det næste niveau. Du får ambitiøs vejledning til en professionel livsstil inden for esportens verden.

Deltag i turneringer og få chancen for at stå på eSports-podiet

På Rydhave Slots eSportlinje får du chancen for at vise alt det, du kan, når deltager i turneringer og spiller mod bla. andre efterskoler - det er nemlig vores ambition, at flest muligt kampe skal streames på Twitch. Vi deltager i rigtig mange online turneringer, men rejser også ud i landet for at være med til både små og store events. Glæd dig f.eks. til at deltage i TPNG – og måske få chancen for at komme op på podiet og opleve rusen ved at vinde sammen med dit hold.

Ambitiøs eSports efterskole i Jylland

Vi er blandt Danmarks bedste og mest ambitiøse esports efterskoler, og vi har en masse erfaring bag os, der kan komme dig til gode.