Weekend på Rydhave

Weekender

Brug din weekend på Rydhave

Ugen slutter fredag kl. 14:45. Herefter kan du tage hjem på weekend. Det er vigtigt for os, at vores elever ikke tager tidlig fri fredag, men bliver til fredagsafslutning.

Du kan også blive på skolen og tage del i det fællesskab og det liv, der er i weekenderne på Rydhave Slots Efterskole.
I de weekender, hvor du vælger at blive på skolen, deltager du i de aktiviteter, der foregår. Og du har naturligvis medindflydelse på weekendens program. 

Du skal – efter en weekend – møde på skolen igen søndag aften mellem kl. 19:00 og kl. 22:00. Hvis du af en eller anden grund bliver forhindret, skal I kontakte skolen søndag aften på skolens vagttelefon.

Rydhave Slots Efterskole ligger ganske idyllisk, men også lidt langt ude på landet. Det betyder desværre også, at den offentlige transport af og til ikke er en mulighed. Hver søndag aften er der derfor en vagt, som efter aftale kan hente elever, der ikke på anden måde selv kan komme frem. Eleverne skal så vidt muligt selv ankomme på skolen, men alternativt så tæt på efterskolen som muligt. Søndagsvagten afhenter i Vinderup og Holstebro i tidsrummet 19.00 - 21.30 efter aftale på skolens vagttelefon.

På ugens andre dage går der offentlig bus fra Rydhave til Holstebro og Vinderup.