Move!

Sport, oplevelser og fællesskab

Er du motiveret for at bevæge dig og kaste dig ud i nye udfordringer til lands til vand og i luften. Så er Rydhave Slots Efterskole nye MOVE-linje lige noget for dig.

MOVE er linjefaget for dig, der gerne vil prøve kræfter med mange forskellige sportsgrene og fysiske aktiviteter, og er frisk på at flytte grænser undervejs. MOVE er både for drenge og piger, det eneste krav er, at du har ja-hatten på og elsker at være aktiv.  

Afprøv mange forskellige sportsgrene

MOVE vil du stifte bekendtskab med både mainstream sportsgrene som badminton, fodbold, svømning og løb. Samt mere niche-prægede sportsgrene som f.eks. dans, padeltennis, MTB, crossfit, skydning, SUP, gøgl og meget meget mere. 

I løbet af skoleåret vil det være muligt at prøve faldskærmsudspring, hvis man har lyst. Vi har et samarbejde med Dropzone Denmark.  

Rydhave ligger skønt med mange supergode faciliteter både på skolen og i nærområdet. På skolen findes udendørs boldbaner med bl.a. beachvolley.  Idrætshal med div. udstyr og fitness/crossfit lokale. Rydhave har desuden egen park, skov og outdoorplads som vi bruger i vores aktiviteter. Vi er nabo til Limfjorden og Handbjerg Marina, hvorfra vi kan sejle Kajak og SUP, og er tæt på Vinderup og Holstebro, med svømmehaller, padelbaner og meget mere. Skolen har egne busser, som kan transportere os rundt i landet til events og faciliteter, f.eks. ishockey i Herning, eller Surfskole i Hvide Sande eller Klitmøller.  

Linjefagstur til udlandet

Linjefagsturen på MOVE går udenlands f.eks. til Ungarn, Playitas eller La Santa Sport Derudover vil vi i løbet af skoleåret tage på mange mindre ture f.eks. ud og se topkampe i håndbold og fodbold