kunst & kREA

  • Kan du lide at fordybe dig i kreative processer? 
  • Har du skabertrang? 
  • Elsker du at arbejde med dine hænder? 
  • Kan du lide at udtrykke dig gennem kunst? 
  • Vil du gerne være en del af trygt og kreativt fællesskab?  


Som elev på linjefaget Kunst og Krea vil du styrke og udvide dine kunstneriske færdigheder og udvikle dine kompetencer i design og kreative processer. 
 

Du vil få mulighed for at fordybe dig i mange forskellige former for kunst og håndværk. F.eks. upcycling af genbrugsguld, DIY, betonstøbning, rakukeramik, pileflet, maleri, pyrografi, glas- og trækunst, macramé, strik, hækling, graffiti, broderi, linoleumstryk og meget, meget mere.  

Vi arbejder med mange forskellige materialer og på forskellige niveauer. Vi ved, at man kan have vidt forskellige udgangspunkter, når man tilmelder sig vores linje. Derfor kræver vi ikke, at du på forhånd er virkelig dygtig - du skal blot have lysten til og ønsket om at udfolde dig kreativt. Og er du i forvejen en haj i det kreative miljø? Så favner vi dine kompetencer og hjælper dig til at styrke dem. 

Det er vigtigt for os at skabe et kreativt og trygt rum med plads til alle, derfor er fagets indhold også fleksibelt, og vi planlægger i fællesskab. 

Giv planeten en kærlig og kreativ hånd  

Vi giver plads og rum til at udfolde dine kreative idéer og fantasier gennem et undervisningsmiljø fuld af liv, former og farver. Du får mulighed for at tilegne dig helt nye kompetencer, kunstneriske ideer og færdigheder. Men dette kan kun ske, hvis vi passer på den verden, vi alle deler. Derfor fokuserer vi på miljø, ressourcer og genanvendelighed, når der bruges materialer. 

 

Sæt dit aftryk på RSE

I løbet af skoleåret vil du være med til at skabe forskellige udstillinger, der f.eks. fremvises på skolen til efterskolernes dag og aften. Her vil forældre og lokalsamfundet få lov til at dykke ned i dine kreative udfoldelser - og du vil på den måde få lov til at sætte kulør på dine omgivelser. 

 

Undervisere

Joan Bennetsen 

  • blev ansat på RSE i 2022. Joan er uddannet i engelsk og historie. Udover at være underviser på Kunst & Krea underviser hun også i engelsk og medborgerskab.  

  

Gæstelærere  

  • I løbet af skoleåret har vi besøg af mange forskellige gæstelærere, som kommer og deler deres passion for deres håndværk.