Leder du efter den helt rigtige efterskole?

Kom til Efterskolernes Dag 2024

Besøg efterskolen

Den 29. september 2024 er det Efterskolernes Dag – og dørene på Danmarks smukkeste efterskole står selvfølgelig vidt åbne. Vi glæder os til at se dig og din familie til en dag fyldt med efterskolestemning, hyggelige rundvisninger og masser af snakke om din fremtid. Efterskolernes Dag er nemlig dagen, hvor du kan blive klogere på, om vi er efterskolen for dig. 

Dørene står åbne fra kl. 12-17, og tilmelding er ikke nødvendig – du og din familie kan bare dukke op! Så byder vi på en rundvisning, hvor vores elever agerer tourguides og viser dig alt fra efterskoleværelser til linjefagslokaler – selvfølgelig krydret med en masse gode historier og anekdoter om efterskolelivet på Rydhave. Rundvisningen slutter i vores hyggelige spisesal, hvor du kan få en forsmag på, hvad vores køkken har at byde på og nyde en kage og en god kop kaffe. Her sidder vores dygtige lærere også klar til en snak, og du kan høre mere om vores 6 spændende linjefag; Kunst & Krea, MOVE!, Esport, Motocross, Ridning og Global

Vores linjefag sikrer dig tid til fordybelse og nørderi i netop det fag, du brænder for! Du kan læse mere om vores linjefag her. Vi glæder os til at se dig og din familie på vores smukke skole!

Tilmelding er ikke nødvendig


Program

Rundvisninger starter fra skolens spisesal (følg skiltene).

Vores nuværende elever vil tage jer med på en rundtur, her vil I se skolens faciliteter samt møde undervisere og elever ved skolens linjefag og de obligatoriske fag.

Rundvisningen slutter i skolens spisesal, hvor der er kaffe og kage. Her vil I også møde medarbejdere til en snak samt afklarende spørgsmål.

Hver time fra kl. 12.30-16.30 (kl. 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, og 16.30) er der oplæg i foredragssalen.