Leder du efter den helt rigtige efterskole?

Kom til Efterskolernes Dag 2022

Besøg efterskolen

Leder du efter den helt rigtige efterskole? Besøg os på Efterskolernes Dag søndag den 25. september og oplev Danmarks smukkeste efterskole helt tæt på – vi glæder os til at se dig og vise alt det, vi har at byde på! .

Den 25. september fra 12-17 inviterer vi dig og din familie ind på vores skole. Kom og få en snak med linjefagslærere, faglærere, administration, ledelse mm. Vore elever er guider på rundturen i de dejlige omgivelser, smag en kop kaffe og kage fra vores køkken – og hør mere om vores 5 spændende linjefag: Håndværk & Design, Esport, Motocross, Ridning og Ung i en global verden. Vores linjefag sikrer dig tid til fordybelse og nørderi i netop det fag, du brænder for! Du kan læse mere om vores linjefag her. Vi glæder os til at se dig og din familie på vores smukke skole!

Tilmelding er ikke nødvendig

Program

· Hver hele time (kl. 12,- 13, -14, -15, -16) er der samlet information og orientering Foredragssalen, Slottet.
· Efter den fælles information er der rundvisning ved elever. På denne rundtur vil I ligeledes møde undervisere fra både skolens linjefag samt obligatoriske fag.
· Rundvisningen slutter i skolens spisesal, hvor der er kaffe og kage. Her vil I ligeledes kunne møde medarbejdere ved efterskolen til en snak samt afklarende spørgsmål.